Egyedi otthon, villámgyorsan!

Cégünk 1990 óta van jelen az építőipari piacon. Kezdetben főként faház építéssel foglalkoztunk, de – igazodva a megrendelői igényekhez – 2005 óta már könnyűszerkezetes ház,  faburkolatos ház kivitelezése is szerepel tevékenységi körünkben. Emellett a technológiai fejlődéssel folyamatosan lépést tartva, energiatakarékos házakat is építünk.

Alapelvünk a munka szeretete, a minőséghez való ragaszkodás, a tisztelet, a fejlesztés és a létrehozás. Lakásainkba nem csak első osztályú építőanyagokat, hanem a szívünket és lelkünket is beletesszük. Célunk a mai kor formai és energetikai igényeinek megfelelő, fenntartható, alacsony rezsiköltségű családi házak megalkotása.

Számos könnyűszerkezetes ház megépítésével a hátunk mögött büszkén mondhatjuk, hogy a gondosan válogatott, minőségi alapanyagainknak és az átgondolt, szakértelemmel tervezett konstrukciónak köszönhetően valamennyi épülettel elégedettek tulajdonosaik.

Ennek oka, hogy nem csupán típustervek alapján dolgozunk, hanem a megrendelő igénye szerint egyedi tervezést is vállalunk. Az épület formája, mérete tekintetében csak az Ön képzelete szabhat határt, ahogy az a honlapunkon található alaprajzokból és megvalósulási rajzokból is látható.

Tapasztalatunk szerint a személyes találkozások a leginformatívabbak, ezért készséggel állunk rendelkezésükre, hogy minden felmerülő kérdésükre választ adjunk. A könnyűszerkezetes házterveket és a költségeket az építési telken közösen egyeztetjük, ezáltal nem érheti kellemetlen meglepetés.

Amennyiben az igények és az anyagi lehetőségek találkoznak, szabadjára engedheti fantáziáját álmai otthonának megtervezésében, amiben ha igényli munkatársaink is segítenek. Ez az egyik legfontosabb mozzanat, hiszen ennek során tudjuk realizálni és személyre szabni az építési formából adódó kiváló hő technikai, fenntarthatósági és megfizethetőségi lehetőségeket. Hogy Önnek csak álmai otthonának megvalósítására kelljen koncentrálnia, ha kéri, segítünk, hogy a hivatalos papírmunkák elvégzéséhez is megtalálja a megfelelő szakembert. Ezután kezdetét veszi a villámgyors kivitelezés: az építkezés megkezdésétől – hozzávetőleg -  akár két-három hónapon belül már birtokba is veheti álmai otthonát! Gratulálunk!

A könnyűszerkezetes ház építés terén nemcsak lakóházak, de előtetők és teraszok, faszerkezetű garázsok, pergolák, szaletlik készítését is végezzük. Ezen kívül foglalkozunk még régebbi modell szerinti (cseh) faházak bontásával és felújításával, bővítésével, valamint téliesítésével is.

A házépítés mellett vállaljuk lakások és lakóházak teljes körű felújítását, burkolását, valamint gipszkartonozási munkálatok szakszerű elvégzését is.

Cégünk a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja, ezért
Magyarországon a legszélesebb körű, az ÉMI Kht. által minősített szerkezet építésére jogosult. Rendelkezik teljesítmény nyilatkozattal is.

A könnyűszerkezetes ház előnyei

 • egyedi terv
 • nem előre legyártatott panelek
 • bármely készültségi fokra elkészíthető: a szerkezetkész állapottól a kulcsrakészig..

Hogyan lehet velünk spórolni?

 • GYORS: 30-40 nap alatt helyszíni munkával szerkezetkész.
 • OLCSÓ: Optimális kialakításnál a szerkezetkész ház ára alapozással, már nettó 100-110 ezer Ft/m2.
 • ENERGIATAKARÉKOS: Bármely hagyományos szerkezetnél jobb hőszigetelés, 50-70% fűtési energia megtakarítás.
 • VARIÁLHATÓ: A rendszer bármely alaprajz és elképzelés megvalósítására alkalmas.
 • ÁTALAKÍTHATÓ: A könnyűszerkezetes ház alkotó elemei szétszedhetők és igen kis veszteséggel módosíthatók.
 • TISZTA ÉPÍTKEZÉS: Nincsenek téglahegyek, sitthalmok, mészpöttyös ajtók.
 • ESZTÉTIKUS: Nagy áthidalások, merész kiugrók könnyed szerkezettel.
 • EGÉSZSÉGES: Fa tartószerkezet, kis anyagtömeg, így a káros sugárzás kizárt.
 • TARTÓS: A fa szerkezetek C24es minősített fenyőből készülnek, a teljes keresztmetszetet speciális favédő anyaggal telítik.

Ha egyedi, mégis költségtakarékos otthont szeretne családjának, a könnyűszerkezetes házakat Önnek találták ki!